Veelgestelde Vragen Deel III

Bonjour,

En daar is ie dan, de laatste uit de serie Veelgestelde vragen. Nog één fijne mail vol wetenswaardigheden over de radio show van Tim&Ramon (in de volksmond ook wel Tim&Ramon’s Süpersjooow geheten, maar formeel gewoon Tim&Ramon).

Ik hoorde toen en toen dat liedje. Welk liedje was dat?
Ja, weten wij veel! Maar kijk anders even in bij “Gedraaid in de show” op www.timenramon.nl. Daar vind je de “Supercool Database of Hip Songs”, een overzicht van álle platen die Tim&Ramon ooit draaiden. Op artiest, titel en/of datum.

Jullie moeten meer Tokio Hotel draaien!
Nee hoor (en dit is eigenlijk niet eens een vraag).

Waarom stappen Tim&Ramon niet over naar een grote landelijke zender?
We zenden wereldwijd uit via www.timenramon.nl. Dat lijkt ons voor nu voldoende.

Wanneer gaan Tim&Ramon weer eens “Live vanaf locatie”?
Nooit meer. Dat is vanwege de enorme toeloop niet verantwoord. Maar vooral niet leuk voor de andere medewerkers van Stadsradio Breda. Die mensen doen ook hun best om een leuk programmaatje te maken en dit is vooral hún kans op aandacht van de lokale bevolking.

Kan ik in jullie show ook de groetjes doen?
Nee. Stuur een kaart ofzo…

Waarom is Johan eigenlijk nooit op de radio?
Onze eenmansredactie (Johan dat is) is de hele uitzending druk met telefoneren, msn-en en e-mails afhandelen. Er is dus simpelweg geen tijd om hem ook nog achter de mic te plaatsen. Daarbij: de show heet Tim&Ramon, niet Tim, Ramon en Johan (dat klinkt ook voor geen meter)

Dat waren ze, de meest gestelde vragen (lees de eerder behandelde vragen na, op www.timenramon.nl). Mocht je een andere vraag hebben, mail dan naar timenramon@stadsradiobreda.nl.

En vergeet niet: komende zaterdag vanaf 16:00 weer live op jouw radio, Tim&Ramon!

Gegroet,
Team Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *