Vakantietijd bij Tim&Ramon

Bonjour!

Het is vakantietijd bij Tim&Ramon. Vorige week was het voltallige team nog aanwezig, maar sinds maandag is het aardig stil geworden in de Tim&Ramon HQ bunker. Johan is met z’n vriendin naar Kos en Tim staat met z’n moeder op de camping in Alphen. En ondergetekende? Die bewaakt het fort (ik heb in september nog 3 weekjes Great Barrier Reef en omstreken staan hoor, geen zorgen ;-).

Vorig jaar hadden we deze situatie ook en toen hebben we wat gerommeld met solo presentatie van de show. Zoals dat gaat in de showbizz, hebben we in onze persberichten de loftrompet flink laten toeteren over het resultaat. Maar jij bent niet doof. Het was toch anders… Tim zonder Ramon is als pannenkoek zonder rood fruit (of boerenkool zonder worst, in de winter). En Ramon zonder Tim… Nou ja goed, je snapt ‘em.

Dus dit jaar doen we het anders. Ingewikkeld. Spectaculair. Experimenteel.

Tim heeft afgelopen zondag in de studio zijn deel van ons uitzendscript ingesproken. En komende zaterdag mixen we zijn opname en mijn live presentatie door elkaar. Ik ga op knoppen duwen en dan hoor je Tim en dan praat ik daarna en dan met een andere knop hoor je Tim weer. Enfin. Het wordt dus een soort van semi live. Zoals Elvis nog steeds speelt met z’n band. Zoals AEG Live nog 50 jaar vooruit kan op basis van de repetitie tapes van zijn Michael Jackson’s This Is It tour.

Wordt het niks? Sorry dan alvast. De week erop is Tim er weer en doen we weer normaal. Maar een wijs man zei ooit “Hij die nooit wat probeert”. En zo is het!

Komende zaterdag van 16u tot 18u op Stadsradio Breda 107.3FM: Tim&Ramon’s Süpersjooow!

Fijne vakantie nog!

Mvg, Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *