Warrum! Tim&Ramon doen weer eens themaatje…

Hallo!

Warm is het hè. Wij van het team Tim&Ramon (naar het gelijknamige radioprogramma) zijn dol op dit zomerse weder. Lekker de hele dag niks doen! Zo van: “Ik wil wel , maar daar is het gewoon te warm voor.”

En als je denkt dat het vandaag warm is, dan heb je morgen nog niet meegemaakt (dûh, dat kan ook helemaal niet…). Donderdag wordt het op veel plaatsen 62 graden, in de schaduw. Echt waar!

Maar goed. Wat dan daarna… Dat zullen wij jou eens vertellen. 2 woorden: on weer.

En dat wordt haast nooit gevierd. Als de zon schijnt is “de burger” er als de kippen bij om op het strand een fijn stukje huidkanker mee te pakken. Maar je ziet zelden iemand tijdens een knallende onweersbui op een groot stuk open water. Of midden in een weiland. Oneerlijk, nietwaar?

Het thema van de zaterdagmiddagshow die Tim&Ramon deze zaterdagmiddag zullen brengen, is daarom ook: “Thunder”. Met AC/DC op de playlist. En East17 natuurlijk. En ook Prince! Daarnaast hebben we de comebacksingle van “The Amazing Thundermasters” te pakken gekregen, dus die gaat er als bonus overheen. Onweer is nog nooit zo lawaaierig gevierd.

Mis het niet! Zaterdag tussen 16u en 18u op Stadsradio Breda 107.3FM.

Nou doei,
Team Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *