Nieuws van Tim&Ramon

Yo listener,

Tering wat een weertje! Tim&Ramon (de sterdeejay’s van de zender) wonen uiteraard prinsheerlijk, ieder in een schitterend penthouse in hartje Breda, dus het terras is op loopafstand. En daar zitten ze dan ook. De hele dag. Kopje koffie, ontbijtje, bitter-lemon, lunch, flesje rosé, ossenhaaspuntjes, nog een flesje rosé, the good life!

Maar goed, komende zaterdag is natuurlijk een ander verhaal. Dan moet er gewerkt worden. Terwijl jij, de luisteraar, lekker bezig bent met de voorbereidingen voor de barbecue, staan Tim&Ramon in een snikhete studio platen aan elkaar te lullen. Dus dan staan wij daar, twee hele klokuren lang. In de hitte. En maar leuk doen. Voor jou. Hahaha, wat een schitterende anekdote Tim. Jippie wat een leuk verhaal Ramon.

Er is namelijk wel airco in onze hi-tech studio, maar dat is me toch een pokkeding! Was een koopje, denken wij. De programmaleiding komt zelf nooit in de studio, dus die hebben -puur om van het gezeik af te zijn- ergens het állergoedkoopste troep apparaat vandaan getrokken. Je gelooft het bijna niet: in onze radiostudio staat een mobiele airco die zoveel lawaai maakt dat je jezelf niet meer kunt horen denken! En koelen? Nope, dat doet ie niet. Slaat echt nérgens op. Zet dan niks neer. Dit is gewoon een belediging. Nee erger: het is een aanfluiting!

Maar goed, wij hebben er zin in hoor 😉 Het is maar 2 uurtjes en de rest van de week zijn we weer vrij. Kopje koffie, ontbijtje, bitter-lemon, lunch, flesje rosé, ossenhaaspuntjes, nog een flesje rosé, the good life!

Luister je mee zaterdag? De muziek zal weer fantastisch zijn en Tim&Ramon geniaal. En je kunt je radio al eerder aanzetten hoor: Zaterdagmiddag Weekendhits is ook zeer aan te bevelen (tenzij je van de Steve Millerband houdt).

Stadsradio Breda is te ontvangen in de ether op 107.3FM, dus dat knalt ook in je tuin lekker uit de gettoblaster.

Grtz,
Team Tim&Ramon

Ps. Heb je geen gettoblaster? Tim&Ramon raden de Akai APRC10M Portable radio-/CD-speler aan, nu in de aanbieding voor slechts ?39,95. Bestel hem nu razendsnel via www.wehkamp.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *