Tim&Ramon’s Freaksjooow – No Webcams Allowed

Pssst,

Ok, respect voor de teamleden. Maar dit verhaal is gewoon té grappig om niet verder te vertellen!

Zoals je afgelopen zaterdag hebt gehoord, is Tim dit jaar naar Pinkpop geweest. Voor slechts 140 euro, 40 bandjes in één weekend dat klinkt voor deze oerkrent als muziek (snap je um?) in zijn oren. Wij nog met hem bellen tijdens de show, helemaal af.

Dinsdagmorgen was ie weer terug. Zoals je begrijpt hadden wij onze beste “we zijn zooo benieuwd naar de foto’s” gezichten opgezet die dag (straks heeft ie er 1000, OMG!). Maar om 12:00 was er nog steeds geen Tim…

Om 15:00 hebben we de telefoon maar eens gepakt. Geen gehoor. Z’n moeder gebeld. Die wist het ook niet. Anyweetjes, blablabla. Lang verhaal kort: Tim was uiteindelijk pas vanmorgen hier.

Blijkbaar was het onze jongen in Landgraaf onbekend dat de zon je danig kan verbranden. Zijn zwakke verweer: “Da’s potverdorie 150 miljoen kilometer! Hoe kán dat nou?!” (jaja, parate kennis: chapeau!).

Tering! Wat ziet die gast eruit zeg… Ken je Amsterdamned? Stel je die mutant voor, maar dan rood met vlekken. Freddy Krueger? Huilend in een hoekje bij de aanblik van wat eens Tim was. Z’n hele hoofd is vervormd!

Het goede nieuws: op de radio zie je hem niet en praten kan ie nog. Dus komende zaterdag om 16:00 hoor jij op Stadsradio Breda 107.3FM voor één keer Tim&Ramon’s Freaksjooow – No Webcams Allowed.

Gr, Ramon

ps. Pinkpop zelf was blijkbaar te gek, we hebben alle 16 foto’s gezien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *