Tim&Ramon’s Benefit Süpersjooow Extraordinaire

Hallo luisteraar,

Och och, het is allemaal wat met de economie vandaag de dag. Ramon heeft inmiddels de helft van CD-collectie moeten verkopen (vaarwel tieten-CD…) en Johan praat al dagen nergens anders meer over. Blijkbaar had ie geld. Wisten wij niet.

Ook Stadsradio Breda ondervindt veel hinder van de economische malaise: de subsidiekraan stond altijd lekker ver open, maar zit nu bijna dicht. Tot zover de gratis koffie. En de toiletruimtes zullen voorlopig ook niet betegeld worden.

Maar Tim is nog wel het sneust. Die kocht afgelopen zomer zijn eerste eigen woning (flatje in noord), maar staat nu alweer op straat! Het kon er eigenlijk niet vanaf. Dus hup, 3 maanden betalingsachterstand en nu is het feest voorbij. De “Te Koop” stickers lagen nog in de slaapkamer, maar zitten dus weer op het raam. Zielig hè!

Komende zaterdag is er dus een benefietuitzending voor Tim. Alle opbrengsten gaan naar het speciaal opgerichte “Fonds voor Tim”. Natuurlijk zijn er wat kosten: oprichtingsakte bij de notaris, Kamer van Koophandel, bankrekening, ow en administratiekosten natuurlijk. En catering tijdens de benefietshow. Maar het geld dat daarna overblijft (na aftrek van podiumkosten, geluidshuur, vervoer materiaalman en taxi’s voor genodigden), dat is voor Tim. Moeten alleen nog de kosten voor drukwerk (en verspreiding) en promospotjes vanaf.

Anywho: geeft allen. Voor een betere wereld. En voor Tim.

Tim&Ramon’s Benefit Süpersjooow Extraordinaire vindt plaats op zaterdag 11 oktober tussen 16:00 en 18:00 op Stadsradio Breda 107.3FM.

Tot zaterdag!

Team Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *