Tim&Ramon vs. Breda Barst

Waerde luysteraer,

Komend weekend staat Festivallend Breda weer helemaal op z’n kop tijdens het hoogtepunt van het seizoen: Breda Barst! Alle stinkende alto’s, verlopen/doorgesnoven hakgabbers en het lokaal zwervend gespuis verzamelt zich in het prachtige Valkenberg om 2 dagen lang te genieten van wilde mix van lokale en (inter)nationale topacts.

Kraak&Smaak, Hallo Venray, Jess, Fixkes, The Exploding Shetland Ponies, het zijn slechts enkele namen die de poster sieren.

Maar het is niet alleen muziek en bier op Breda Barst. Op zoek naar kraaltjes, een regenboog sjaal of info over SOA’s danwel goedkope huisvesting? Eat your heart out at the Festivalmarkt.

En dan nu het goede nieuws.

Tim&Ramon wensen zich te distantiëren van dit volkse gedoe. Gratis festivals zijn voor het plebs. Trouwens: ga eerst eens een baen zoeken, in plaats van dit -door ons betaalde- belastinggeld er doorheen te jassen.

Komende zaterdag van 16:00 tot 18:00 bieden wij een alternatief. Een prettig in het gehoor liggende episode van de Tim&Ramon show. Met normale muziek (geen deathpunkcore dus) en relevante informatie over de miljoenennota, de ontwikkelingen in WOZ-land en weer een fijn wijnadvies van Ramon.

Luisteren dus. Stadsradio Breda 107.3FM of www.timenramon.nl

Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *