Tim&Ramon The Movie. Starring: Tim&Ramon (als Tim&Ramon)

Hé fan,

Er is weer waanzinnig nieuws van het front. Er komt namelijk een heuse Tim&Ramon film aan. Jaja, een bijna 3 uur durend epos over de nu al legendarische (we zijn nog niet eens dood) Tim&Ramon Süpersjooow. Het werd ook tijd natuurlijk. De Beatles maakten per slot van rekening al films in de jaren 60!

Op dit moment wordt de hand gelegd aan de allerlaatste scènes en is de editing van de eerste helft in volle gang. Tot onze grote irritatie is er zelfs al wat ruw materiaal uitgelekt (kijk maar eens op www.youtube.nl/timenramon of op onze website www.timenramon.nl).

De film zal een mix worden tussen een tragikomedie en een ouderwetse spektakel-/actiethriller. Voor de hoofdrollen zijn Tim&Ramon aangetrokken. De rol van Johan zal afwisselend worden gespeeld door Johan en (op dagen dat hij niet kon) ene Remco. Over de inhoud is nog niet veel naar buiten gebracht.

Volgens een woordvoerder van de overburen van het productiebedrijf dat eerder verantwoordelijk was voor andere films, staat de release gepland voor eind 2009.

Overigens is er komende zaterdag om 16:00 gewoon een uitzending van de Süpersjooow op Stadsradio Breda 107.3FM.

En… Cut!

Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *