Tim&Ramon mail!

Wat een feest hè? Afgelopen weekend!

Terwijl heel Breda en omstreken aan het swingen was op de klanken van de Culturele Amateur Manifestatie en dronken door het Chassé theater zwalkte, hadden de heren Tim&Ramon het ook goed voor elkaar hoor.

Weten we het nog? De leider nam een wijs besluit en gunde Tim&Ramon een weekendje vrij. Tim naar Londen en Ramon naar IJmuiden. Dat hadden de heren veel eerder moeten doen, wij kregen nog een sms’je van Ramon terwijl hij lag te bubbelen in een jacuzzi. En ook Tim liet weten dat de pints, als vanouds, weer heerlijk smaakte.

Nu vraag je je misschien af, wat moet ik met deze info?

Nou, wij weten wel wat je met deze info moet!

Wij, Johan en Arnold, hebben groots nieuws en zijn bijzonder content om je te kunnen meedelen dat tijdens de afwezigheid van Tim&Ramon, wij in het diepste geheim onderhandelingen hebben gevoerd met de leider.

Wat Tim&Ramon namelijk vergeten waren (en wij dus niet) was dat hun contract per 1 oktober zou aflopen. Niks niet stilzwijgend verlengen, nee dit was een goed uitgekiende, perfect geplande actie om Tim&Ramon voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen. We sturen ze gewoon op vakantie en als ze terug zijn hebben ze geen idee wat ze is overkomen!

Nou zo werkt het dus niet in Tim&Ramon land! Van kerken, moskeeën én van Tim&Ramon blijf je af!

Met de nodige overtuigingskracht en de juiste pressie-methodes is het daarom wederom gelukt om Tim&Ramon nog een jaar te verbinden aan de zender die het allemaal mogelijk maakt.

Vanaf dit weekend dus, gewoon zoals je bent gewend, weer een sprankelende uitzending!

Geen dank lieve fans, wij doen het graag!

Met vriendelijke groet,

Johan en Arnold
Tim&Ramon Fucked Up Radio VOF
Assistents to the managers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *