Tim&Ramon go to the US & A

Hoera! Het is bijna zover: Tim&Ramon’s USAdventure… Komende donderdag reizen we af naar NYC. Lekker 2 weken vakantie, eerst een week Gotham City en dan een week California. Wat hebben wij er zin in zeg!

Maar goed, je voelt hem al aankomen: hoe gaat dat dan met Tim&Ramon’s Süpersjoow die weken? Krijgen we weer Michael Wesselink en Bram den Hond? Of wordt het non-stop? En hoe zit het dan met de beruchte Jazzfestival uitzending (Give it up for de Baronnen van Breda!)… Nou we zullen een geheimpje verklappen. We maken de hele wereld wijs dat we er gewoon live zijn. Maar da is nie! Terwijl de luisteraar denkt dat wij gewoon in de studio zijn, cruisen wij door Death Valley. Da’s nog eens slim hè?

We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan 2 thema uitzendingen. We doen 12 mei een “Tim&Ramon’s Moviehits” en 19 mei een “Chill The Pan Out”. Van band (lees: harde schijf). De techniek staat voor niets! Maar niet verder vertellen hoor. We hebben onwijs ons best gedaan om de shows zo real mogelijk op te nemen. Dus je hoort er niks van. Is ons geheimpje ok?

Komende zaterdag zijn we wel echt live. Met de laatste show voor de grote reis. En dat wordt een spektakel! We hebben de allerbeste knalplaten uit onze platenkast getrokken. En die staan nu, in een grote tas, te wachten om mee te gaan naar de studio. Alwaar wij een spetterende show neer zullen zetten die zijn weerga niet kent. Komende zaterdag, vanaf 16:00, zal de wereldbevolking weer even veranderen in een deinende massa.

Tot dan dan!
See ya,
Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *