Tim&Ramon FAQ

Beste luisteraar,

Deze week bieden Tim&Ramon weer eens een fijn kijkje in de keuken van De Makers. Veel luisteraars blijven namelijk naar aanleiding van de show met vragen zitten. Het leek ons aardig (en handig) deze vragen en antwoorden eens op een rijtje te zetten. Voor de beeldvorming hè…

Jullie draaien zulke goeie muziek. Wie stelt die playlist samen?
Dat doen we samen. Er is een heel ingewikkeld systeem opgesteld door onze programmabaas, Johan. We draaien 23 nummers, 12 in het eerste en 11 in het tweede uur. Iedere plaat moet voldoen aan 3 criteria (tijd, stroming, tempo) en er is een onderling verband tussen de nummers. Het kost ons ongeveer 5 uur per week om alle liedjes uit te zoeken. Heb je suggesties voor de playlist? Mail ze dan naar timenramon@stadsradiobreda.nl

Is Tim écht vrienden met Britney?
Ja. Maar denk maar niet dat ie haar aan jou en/of je vrienden voorstelt. Is ie heel geheimzinnig over…

Wat is het geheim van jullie Süpersjoow?
Het geheim is het geheim, daar kunnen we dus niet veel over zeggen. Wat we wel kunnen melden, is dat het geen toeval is allemaal. Tim&Ramon’s Süpersjooow is een goed voorbereide, geoliede en professionele machine. Daarnaast is het talent van Tim&Ramon natuurlijk waanzinnig. Dat helpt enorm.

Kan ik ook een uitzending bijwonen?
Nee. Tijdens de laatste show met publiek zijn de tribunes in elkaar gestort. Op last van de brandweer mogen we dat dus niet meer doen. Je kunt natuurlijk wel met je vrienden samen naar de show luisteren. Brouwmeestertje d’r bij, en gaan!

Wanneer hebben jullie eigenlijk vakantie? En nemen Andries en Knevel het dan over?
Als publieke personen heb je eigenlijk nooit vakantie. Tim&Ramon zijn echter geen gekke henkies. Op weekdagen vind je ons dan ook regelmatig in tropische oorden en in de winter mogen we tevens graag een skipiste meepikken. Op zaterdag hebben we echter een taak te verrichten. Dan zijn we dus gewoon in de studio. Als eventuele backup hebben we Tom&Raymond in een bak liggen, Andries en Knevel zul je dus niet horen.

Ik heb ook een vraag, waar kan ik terecht?
Mail naar timenramon@stadradiobreda.nl. Iedere normale vraag krijgt – een soort van – antwoord.

Zo, weet je dat ook weer! En nu maar wachten tot het weer zaterdag is. Om 16:00 vlamt de radio weer hete hits de ether in. Veel plezier alvast.

Gegroet,
Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *