Tim&Ramon Extra

Hé hallo!

Heb je het ook gehoord, afgelopen weekend? Wat een prachtig feest was het weer hè. Tjongejonge wat een TOP radio. Een lekkere combi van vette hits en een ijzersterke presentatie. FYI: de veelbesproken Tim&Ramon AfterBBQ was ook weer erg geslaagd (wat kan de vriendin van Ramon toch lekkere gemarineerde speklapjes maken, jummie!)

Maar er was meer aan de hand afgelopen zaterdag. Zo kon je vanaf 12:00 al langzaam in de Tim&Ramon-mood komen in de show van Mark Bierbooms (Zaterdagmiddag Weekendhits, red.). Jaja, sinds begin april van dit jaar wordt er geëxperimenteerd met een soort van “Complete Zaterdagmiddag Look ’N Feel” op Stadsradio Breda. Zo gebruikt Mark tegenwoordig de fillers en SFX van Tim&Ramon. En draaien Tim&Ramon op hun beurt steeds meer platen uit de categorie “Weekendhit”. Het is een prachtig samenspel van lokaal talent.

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij hier van vindt! Radio 2.0 noemen we dat. Dus laat nu (ja nu, ja nu…) je mening horen! Mail naar de zaterdagmiddagploeg, via timenramon@stadsradiobreda.nl

Zaterdag zal het thema van de show “Stamphard Rocken” zijn. Zet je schrap en tune in: zaterdagmiddag van 16:00 tot 18:00, Tim&Ramon Live op Stadsradio Breda 107.3FM (of check die site: www.timenramon.nl)

LatOrzio!
Team Tim&Ramon

ps. Iemand de Joppiesaus gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *