Tim&Ramon doen mee

Hallo!

Misschien vraag je je af waarom het zo stil is aan het Tim&Ramon mailing front. Het zou eenvoudig zijn om dat af te schuiven op nalatigheid van de redactie, maar we willen toch even een smoes in de strijd gooien.

Du moment (da’s Frans) is het Tim&Ramon team namelijk min-of-meer 24/7 bezig met de bouw van een heuse praalwagen. Jaja, carnaval is in aantocht en daar doen wij graag aan mee. Dus we hebben maanden geleden een 17 meter lange Dolly dubbelasser aangeschaft. In combinatie met een tweedehands Deutz-Fahr Agrotron trekker zit de basis in ieder geval helemaal goed.

We hebben vanaf eind november een loods gehuurd net buiten Prinsenbeek. Compleet met straalkachels, rookworst, polyester, spuitverf, bavaria. En een serieuze las-set (Ramon is al één wenkbrauw kwijt…). Iedere dag is het team Tim&Ramon, samen met een aantal shag-rokende oostblokkers, bezig met hun creatie.

We willen niet opscheppen, maar onze wagen wordt de mooiste van de hele optocht!

De tijd begint de laatste weken echter echt te dringen. En in dit very-busy-schedule hebben we dus nog nét tijd om er tussenuit te piepen voor de Süpersjooow op zaterdag. Komende zaterdag nog een keer normaal. Maar de week erop… ALAAF!

Met vriendelijke polonaise,

Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *