Tim&Ramon BBQ

Aloha!

Iedere episode van de Tim&Ramon Süpersjooow is natuurlijk een unieke ervaring, maar komende zaterdag staat er wel iets héél bijzonders op het programma. Door een typfout tijdens het omscripten van de online planningsmodule van Arnold, is de Tim&Ramon PersoneelsBBQ namelijk per ongeluk ingepland op 8 maart 2008 (had moeten zijn: zondag 3-8-2008). Maarja… Zodra een feestje bij Tim&Ramon in hun agenda -lees op een bierviltje- staat, krijg je het er écht niet meer uit.

Dat feest zal er dus komen!

Het probleem is echter, in tegenstelling tot de zondag, dat er op de zaterdag al een ander agenda item staat: Tim&Ramon’s Süpersjooow! Nu hebben we dus een dubbele boeking. Maar Tim&Ramon zouden Tim&Ramon niet zijn, als van de nood geen deugd werd gemaakt. We maken er gewoon een combi van: “Tim&Ramon’s SüperBBQsjoow”.

Nog een probleem. Het is komend weekend allejezus koud…

Barbatruc 2: het is zeker niet koud ín de studio. Daar is het namelijk -365 dagen per jaar- tropisch warm. Een kort telefoontje met de programmaleiding en de kogel was door de kerk: komende zaterdag vieren Tim&Ramon van 16:00 tot 18:00 het personeelsfeest, ín de studio, mét BBQ. Dat wordt dus een show vol Caribische klanken, calvé sauzen, rosé en halfgare kip en worst.

En daar mag jij naar luisteren. Heerlijk toch? Zaterdag 8 maart, van 16:00 tot 18:00, op Stadsradio Breda 107.3FM of via www.timenramon.nl

Smaeckeleijk!

PV Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *