Tim&Johan op de hei (of: de hel op aarde)

Beste luisteraar,

Bij de zender zijn ze nogal dol op workshops, cursussen of een sessiedag van het één of ander. Zo hadden we de afgelopen 2(!) dagen weer een sessie op de hei. Ramon had een ziekbriefje van z’n moeder, dus die hoefde niet mee.

Dus, daar gingen we: Tim&Johan.

Wij dachten dat het alleen voor ons programma was. Dat was niet zo. Niet alleen waren er allerlei losers van Stadsradio Breda bij, het bleek een landelijke sessie van alle lokale omroepen in Nederland te zijn.

Man, wat een drama. We waren al wel een beetje voorbereid op zaken als “reactief skippyballen” of “stoepkrijten vanuit jezelf”, maar dit ging de ergste vermoedens te boven. Wat een lijdensweg! Jezus Christus heeft het makkelijker gehad dan wij…

Sowieso zijn blijkbaar echt álle lokale radiomakers lelijke sukkels. En ze heten allemaal Marnix. Of Olaf. Eén brok treurigheid!

En dan de locatie! Een soort van vervallen boerderij met 2 slaapzalen, boven de stallen. En een treurig zaaltje voor de gezamenlijke activiteiten. Eén keer raden wat iedereen wilde doen tijdens de “Bonte Avond”… Juist. De plaatjes draaien. Gelukkig zagen we dat aankomen. En hebben we voor aanvang de hele “Drive In Show” in de sloot geflikkerd.

Dat was een mooi gezicht: 100 radio DJ’s huilend aan de waterkant.

Komende zaterdag zijn we weer op de radio, met Tim&Ramon’s Süpersjooow. Koop nú kaarten via Ticketservice of de bekende voorverkoopadressen. Of luister live, via radio, TV en internet.

Daaaag,

Team Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *