Tim solo in Tim&Ramon’s Süpersjooow!

Tja, verliezen is verliezen. Het hoort bij het spel zullen we maar zeggen. Maar leuk is anders…

Wat is er gebeurd? Het Tim&Ramon team heeft een ouderwetse weddenschap gehouden. Na wekenlange opschepperij over de diverse auto’s -vermogen, tankinhoud, trekkracht, PK’s, koppel en/of aantal ruitenwissers- werd het tijd voor ’the moment of truth’: een echte DRAGRACE!

Dus daar stonden we dan:

  • Ramon in zijn Pittige Panda (aka Het KoekBlik)
  • Johan in zijn Mega Megane (aka The FamilyCar)
  • Arnold in zijn Moddervette Manta (aka The Evil German)
  • Tim in zijn Suffe Suzuki (aka The Women Repeller)
  • En natuurlijk: de griet met sjaal (Arnold’s moeder…)

Vrrrroem, vrrroem (pruttel) en… Go! Ramon was als eerste weg (geen gewicht hè), maar werd redelijk vlot ingehaald door Arnold en daarna door Johan. Piepende banden, smeltend rubber, housemuziek, the works!

Om een lang verhaal kort te maken: na 15 seconden waren Ramon, Arnold en Johan reeds ruimschoots over de finish. En ondergetekende probeerde nog steeds -tevergeefs- zijn auto te starten. Verloren dus.

In al mijn grootspraak was ik alleen de inzet even vergeten… En nu? Nu zitten Arnold, Ramon en Johan -van ons radiobudget!- een dikke week op Lanzarote. En ik duidelijk niet. Ik moet de planten water, en de kat daarnaast ook eten geven. Ik heb nog even een lang weekend Chaam overwogen, maar ik denk dat ik maar gewoon thuis blijf. Er vast iets leuks op TV. Zoals gezegd: verliezen is verliezen.

Eén positief punt: komende zaterdag kan ik eindelijk een radioshow maken zonder die schreeuwerige Ramon (schop!). Aanstaande zaterdag: “Tim solo in Tim&Ramon’s Süpersjooow!”

Zet dus zaterdag om 16:00 je radio op 107.3FM en hoor hoe de show óók zou kunnen klinken.

Grtz, Tim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *