Tim op vakantie

Aloha!

Nu de zomer is losgebarsten (Heb je onze show gehoord zaterdag? Was dat zomers of was dat zomers?!), is ook hét moment daar voor de broodnodige plezierreisjes. En Tim is als eerste aan de beurt. Hij zit dan ook -as we speak- in het vliegtuig naar één of ander Grieks eiland. Lekker giros en suvlaki’s eten in de zon, uiteraard aangevuld met anijslikeur en goedkope wijn.

Kan dus net zo goed (of misschien zelfs beter, maar in ieder geval goedkoper) in Breda. Maar nee hoor, meneer wil persé “ver weg”. Het zit hem al niet mee, dus dit gunnen we hem dan maar 😉

Uiteraard hebben we getracht door middel van een high performance datalijn een verbinding op te zetten, zodat de show doorgang zou kunnen vinden met Ramon én Tim. Maar da’s mislukt. Waar mijn eigen woninkje in Toscane beschikt over high tech spulletjes, is het in Griekenland huilen met zowel de pet op… als af!

Komende zaterdag dus in Tim&Ramon’s Süpersjooow: Ramon solo in “Ramon’s Party Palace”. Het zal een aaneenschakeling van hoogtepunten worden. De beste muziek, de relevantste showbizzfeiten en de strakste presentatie sinds mensenheugenis!

Dus tune in, op 107.3FM of via www.timenramon.nl, en beleef dít mee!

Gr, Ramon

Ps. Ramon Solo is brought to you by Fiat Panda. The smárt city car.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *