Teleurstelling bij team Tim&Ramon

Hallo maar weer,

Heb je ook geluisterd afgelopen zaterdag? De op voorhand al legendarische show met DJ Drik in da house?

Het was een leuk programma vonden wij. Lekkere muziek en lollige nieuwtjes wisselden elkaar op een mooie manier af. Na de show was er voor het hele team nog een soort van afterparty in Drik’s Party Palace (hij heeft een semiprofessionele bowlingbaan onder z’n woning, hoe cool ben je dan!) en de dag erop was de evaluatie.

En toen kwam de klap.

Een klein overzichtje uit de mails die we ontvingen:

  • Laat die Ramon de [enge ziekte] krijgen, Drik 4ever!
  • Kan Tim de volgende keer zijn ***bek houden?!
  • Ik ga binnenkort trouwen, waar kunnen we DJ Drikmeister boeken?
  • Godsamme, wat een waanzinnige muziek deze keer. Eindelijk.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is natuurlijk leuk dat iedereen zo enthousiast is, begrijp ons niet verkeerd. Maar Tim&Ramon doen al tijden hun best om er een leuke show van te maken en dat het zou dus gepast zijn als de luisteraars daar een beetje waardering voor op zouden kunnen brengen.

Maar genoeg nu. Er is al genoeg gezeik in de wereld.

We gaan vol goede moed door met de rest van de septembermaand. Komende weekend vindt in het Valkenbergpark het Breda Barst festival weer plaats en daarom presenteert Tim&Ramon’s Süpersjooow zaterdagmiddag van 16:00 tot 18:00 een uniek liveconcert.

Onder de oerhollandse titel “The Concert They Never Gave” hoor je een liveset die van Robbie Williams, via Pink Floyd, langs Jay-Z, uitkomt bij Ilse DeLange. Wil en/of kun je niet naar het park? Stem dan dus af op Stadsradio Breda 107.3FM en beleef het spektakel mee!

Grtz,

Team Tim&Ramon

ps. Ramon zit blijkbaar niet (meer?) in Griekenland, maar in Italië. Of in Spanje, dat kan ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *