Statement van Ramon

Beste luisteraar,

Het is weer eens zover: er is gezeik. Het zal je niet verbazen dat het wederom Tim is die de aanleiding gaf…

Wat is er gebeurd?
Afgelopen week, op 7-7-07, was het Live Earth. Reden voor de Tim&Ramon show om ook eens stil te staan bij het klimaat. Maar -hoewel het officiële standpunt van de show is dat het nooit kwaad om een beetje extra aandacht te besteden aan het milieu, baat het niet, dan schaadt het niet- Tim kon zich weer eens niet inhouden. Een heel verhaal over de hypocrisie van Al Gore was het gevolg. Ach, je hebt het gehoord! Het ging weer eens over druppels op gloeiende platen en dat je altijd álle kanten van ieder verhaal moet bekijken. Kortom: laat het milieu maar barsten, we kunnen er toch niks mee aan doen? Lekker standpunt Tim.

De bewijzen liggen op straat!
Ondanks alle bewijzen die Al Gore aanvoert, zijn er nog steeds mensen die niet inzien dat de mens de oorzaak is van het klimaatkwaad. Het ultieme bewijs wordt echter dit weekend geleverd. Komend weekend gaat Nederland massaal op vakantie. En komend weekend wordt het ineens weer heel warm in Nederland. Toeval bestaat niet, luistervrienden. Het één is een direct gevolg van het ander!

Vanaf volgende week is de helft van Nederland in Frankrijk, één keer raden hoe de temperatuur daar dan is. Juist: warm!

Ik stel voor dat jullie komende zaterdag een gezellig samenzijn organiseren. Alle buurtbewoners gezellig bij één radio. Dat spaart stroom. Het is misschien niet veel (radio’s zijn hele zuinige apparaten), maar het is beter dan niets doen. Om 16:00 start de klimaatneutrale show van Tim&Ramon, op 107.3FM.

Groet, Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *