Ramon op de hei, Tim neemt waar.

Hallo gewaardeerde luisteraar,

Het leven van een radio DJ is al een aantal een aantal jaren niet meer zo Rock N Roll als het klinkt. Redactievergaderingen, kennissessies moderne muziek, besprekingen, bila’s, cursusavonden, het is een aaneenschakeling van contractuele verplichtingen. Komend weekend is echter het (voorlopige) hoogtepunt: er staat een HEI SESSIE gepland. Nou vraag ik je! Wat moeten hippe DJ’s in godensnaam op de hei?!

Believe you us, we hebben echt álles geprobeerd om er onderuit te komen. Wij moeten per slot van rekening werken! De luisteraars van Tim&Ramon verwachten een knallende show. Wat moeten we tegen ze zeggen? “Sorry, maar Tim&Ramon zitten -op een skippybal- op de hei te kletsen over hun oculaire vermogens”? Bah!

Na een lange, tamelijk felle discussie (in de volksmond ook wel “ruzie” genoemd) hebben we een compromis kunnen regelen. Óf Tim óf ondergetekende moet mee, de ander mag in Breda blijven om de honneurs waar te nemen. Dat werd dus strootje trekken. Helaas pindakaas en vette pech voor het Ramonster. Tim is de gelukkige, Ramon moet naar de hei…

Terwijl Tim “lol maakt” op de radio, zit ik in een treurig zalencentrum in de buurt van Arnhem. Geen bezoek.

Komende zaterdag dus op de lokale zender: “Tim&Ramon, ohne Ramone”. Stem af op 107.3FM en support your local heroes! SMS “Breda wil Tim én Ramon” naar 3669, dan maken we een statement.

Gr, Ramon

Ps. Alsof het allemaal al niet erg genoeg is, heeft de programmaleiding in haar wijsheid ook nog eens besloten een toezichthouder aan te stellen. Natuurlijk, na het debacle van de vorige soloshow van Tim (sorry nog daarvoor), is het wellicht nodig hier en daar wat bij te sturen. Maar dit… Wat een wantrouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *