Ramon is terug. Rustig allemaal!

Hello again,

Tjonge jonge, wat een reacties… Vorige week maakte het team van Tim&Ramon (gedeelde verantwoordelijkheid hier, heb je het in de gaten?) een klein grapje over de verkoop van Ramon. Zelf vonden we dat het er nogal dik bovenop lag: we zouden Ramon natuurlijk nooit écht (kunnen) verkopen. Maar de humor werd niet door iedereen ingezien.

Sorry.

Het was niet onze bedoeling de indruk te wekken dat wij mensenhandel goedkeuren. Noch was het de bedoeling de familie van Ramon te verontrusten. En zeker is het nooit de bedoeling geweest de aannemer van de nieuwe woning van Ramon en zijn vriendin (Ilse? Irma? ff uitzoeken) de indruk te geven dat Ramon zijn verplichtingen niet zou nakomen.

In alle eerlijkheid? Ramon had vorige week zaterdag een chipsparty met zijn nieuwe buren. Life is stranger than fiction, zullen we maar zeggen. Een Chipsparty!

Ja, laat dat maar eens goed op je inwerken.

Blijkbaar heeft ie, samen met zijn buren, álle nieuwe smaken Pringles, Croky en Lay’s zitten proberen. Of er dip bij was? Wij weten het niet. En eigenlijk wíllen we het ook niet weten.

Komende zaterdag in de show, zal Ramon er ongetwijfeld uitgebreid over vertellen. Dus tune in, vanaf 16:00, Tim&Ramon’s Süpersjooow op Stadsradio Breda 107.3FM.

Een nieuwe trend is geboren… Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

MaZzEL,

Team Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *