Poe poe, het is alweer donderdag!

Poe poe, het is alweer donderdag.

Hier op de redactie van Tim&Ramon beginnen we zo net na het midden van de week altijd de druk van het naderende weekend te voelen. Is de playlist redelijk af? Hebben we wel genoeg sappig nieuws verzameld? Dat soort dingen. Ondanks het ogenschijnlijke gemak dat de show uitstraalt, is het toch iedere week weer keihard werken om er iets moois van te maken.

Maar er wordt ook veel gelachen hoor. Zo loopt Tim alweer de hele week te zeuren over de naderende wintertijd. Het is een cliché, maar het is maar 2 keer per jaar dat de klok even ‘lekker gek doet’ en da’s dus altijd een garantie voor veel plezier. “Gaat die klok nou naar voren, of terug, of allebei ofzo? En mogen we dan langer of juist korter Baleco’s drinken?” Grappen en grollen alom dus.

Ramon heeft intussen de meest hilarische behind-the-scenes-filmpjes meegenomen uit LA. Je kunt van Britney zeggen wat je wilt, maar ze kan als geen ander lollig doen met een surfplank en 2 autobanden. De clip van “There Stands A Horse In The Hall” laat door wat juridisch gesteggel nog even op zich wachten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat ie binnenkort toch echt uit gaat komen. Misschien iets voor 11-11? Doen wij de primeur op zaterdag 10-11… We zullen zien.

Voor komende zaterdag staan er in ieder geval weer heel wat knalplaten op stapel. Vanaf 16:00 sharp barst het feest weer los op de klank van de stad: Stadsradio Breda 107.3FM!

Groeten van het hele team!

Arnold

Webmaster & “Officiële ongekroonde PHP-koning 2003/2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *