Opgewekt geklets, van Tim

Bonjour!

Wat een klaagzang vorige week hè. Dat een beetje misbruik van publieke middelen zo’n jaloezie kan opwekken 😉

Daarom deze week opgewekt geklets van de master zelf: Tim! De zomer is in volle gang en in mijn vak is dat genieten in het kwadraat. Aangezien ik maar één keer per week 2 uur hoef te werken, heb ik veel vrije tijd om leuke dingen te doen. (En jouw belastinggeld helpt daar nog eens extra bij. Bedankt daarvoor! Dat mag ook wel eens gezegd…)

Zo ben ik 2 weken geleden een paar dagen in Italië geweest (Rome, so! Da’s mooi zeg! Tering!), zat ik eind vorige maand in Paris (“une bouteille de vin rouge s’il vous plaît”), eind maart was ik in London (“two more pints please”) en volgende week heb ik een paar daagjes IJsland geboekt (schijnt heel mooi te zijn daar, met gletsjers en geisers enzo). Je komt nog eens ergens…

Hoor je daar wat van terug op de radio? Jazeker wel. Internationale sterren verdringen zich op onze playlist en het showbizznieuws is al van een evenhoog internationaal niveau!

Komende zaterdag sta ik om 16:00 (sharp!) weer mijn geld waard te zijn, samen met kompaan Ramon. Betaal niet voor niets… Luister! Via de radio: 107.3FM (of 92.9FM op de kabel), via de TV (zet de kabelkrant eens aan) of via het internet: www.timenramon.nl of www.stadsrtvbreda.nl.

Tot dan dan!

Tim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *