Nieuws van het Tim&Ramon front ;-)

Hallo!

Was het afgelopen zaterdag stiekem toch nog best leuk op radio. Ramon op de hei, Tim in de studio met Nina. Maar het zou zomaar kunnen dat je het niet eens gemerkt hebt, dat die ene Ramon helemaal niet was. Of dat je dacht dat Tim er niet was, in plaats van Ramon.

En zo blijkt maar weer eens: Presentatie me hol! De steevast loeigoeie muziek is de grote motor van de show.

Natuurlijk, de muzieksamensteller krijgt minder salaris én minder erkenning. Maar waar zou Tim&Ramon’s Süpersjooow zijn zonder iedere week een waanzinnig strakke, lekker uitgebalanceerde, goed in het gehoor liggende playlist? En ere wie ere toekomt: die playlist maak ik.

Ok, what else? De nieuwtjes. De hilarische anekdotes en relevante popfeitjes. Van wie komen die? Je raadt het al. Van mij! Tim&Ramon komen altijd lekker gevat uit de hoek, doordat ik ze voorzie van informatie.

Je moet komende zaterdag maar eens goed luisteren. Ik heb namelijk wat verrassingen in petto. Een paar heel rare nummers. En nieuwsfeiten waarvan je op je klompen kunt aanvoelen dat er geen zak van klopt. Ik ben benieuwd of de heren radiosterren (Tim&Ramon, red.) daarmee om kunnen gaan.

Jij ook? 107.3FM is de frequentie (of www.timenramon.nl) en zaterdag 22 maart 2008 de datum. Van 16:00 tot 18:00 hoor je Tim&Ramon zoals je het nog nooit hoorde.

Grtz, Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *