NAC fandag, met/zonder Tim&Ramon

Hallo!

De zomer kabbelt voort dit jaar. Door alle bewolking en regen, vergeten we gewoon dat het eind juli is! Het is midden in de zomer potverdorie, waar blijft die $%#-zon?! Dat Balkenende daar eens iets aan doet…

Gelukkig is er ook goed nieuws, zo was gisteren het eerste (verregende) Valkenbergconcert van dit jaar. Maar veel belangrijker: binnenkort is het weer NAC fandag.

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn Tim&Ramon groot voetbalfan, en dus groot NAC fan. Tot ons grote verdriet valt de NAC fandag echter eigenlijk altijd op zaterdag. En dan moeten wij werken! Nou zijn we met Stadsradio Breda (De Klank van de Stad) natuurlijk altijd live aanwezig bij dit soort evenementen, maar da’s toch anders… Wij willen de spelers juist óff the record spreken, we willen door het stadion dolen, de wedstrijd volgen, bier drinken in het Beatrix café, ossenhaas kanen in Le Carnac, “zingen” met de andere fans op het parkeerterrein. Heerlijk een dagje tussen het plebs dus.

Dit jaar hebben we de stoute schoenen aangetrokken en gewoon eens gezegd wat wíj nou willen. Tot onze verbazing was de programmaleiding vol begrip. Hij begreep best dat wij er ook wel eens tussenuit willen. En zeker op zo’n speciale dag. Het ongelofelijke gebeurde: Tim&Ramon zijn op 11 augustus een dagje vrij!

Laten we echter niet teveel op de feiten vooruit lopen, het per slot van rekening nog juli. Dat betekent dat er komende zaterdag weer een denderende Tim&Ramon show voorbij zal razen op Stadsradio Breda. Zorg dat je erbij bent, want je weet nooit wat er nu weer gebeurt (wij in ieder geval niet 😉

Tot zaterdag!
Tim&Ramon

Ps. Als we gaaaaaaaaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *