Lanzarote. Het is hier fantastisch!

Aloha!

Tja, wat zal ik zeggen. Het is hier fantastisch! Lanzarote is een prima eilandje voor een weekje helemaal niks. Cocktailtje, zonnetje, zwembad, boulevard én: wilde kanaries. Een waar feest is het! Niet voor die arme Tim natuurlijk, want die zit nog steeds in Nederland en we lezen hier dat het bij jullie koud is 😉

Maar het feest is helaas bijna over, het wordt tijd om de boel in te pakken en te beginnen aan onze terugreis. De Goedheiligman (Sinterklaas, Sint Nicolaas, de Sint, etc.) heeft aangegeven zaterdag in Breda aan te willen komen. Dus als we nog mee willen varen, zullen we uiterlijk vrijdagmorgen net voor de kust van Spanje aan boord moeten gaan.

Als alles volgens plan verloopt, arriveren we zaterdag in Breda. De boot zal rond 14:00 aanmeren aan de nieuwe haven. Op het moment dat de kindervriend en zijn 150(!) pieten beginnen aan hun feestelijke tocht door de stad, zullen wij ons richting studio spoeden voor een nieuwe Tim&Ramon show.

Deze week in de show: een lekkere blend van kerst-, sinterklaas- en vrolijke zomermuziek! Zaterdagmiddag blazen we om 16:00 weer uit jóúw speakers! Mis het niet!

Een zomerse groet,
Ramon (ook namens Arnold&Johan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *