Komende zaterdag op de radio: 24 januari!

Hola!

Komende zaterdag zullen Tim&Ramon in hun befaamde radioshow stil staan bij de historische waarde van deze bijzondere dag (“stil staan” in de figuurlijke zin natuurlijk, het zal uiteindelijk wel weer gewoon herrie worden…).

Wat maakt 24 januari zo bijzonder? Is het de uitroeping door de Praetoriaanse wacht van Tiberius Claudius Drusus tot princeps van Rome in 14AD, voordat de Senaat een zet heeft kunnen doen? Welnee! Zulk een onbelangrijk historisch feitje laat ons koud (“Romeinse Rijk, Romeinse Schmijk” zeggen wij altijd).

Wat dan?

Laat het ons vertellen.

24 januari is in veel oude geschriften terug te vinden als “Den Dagh van Jorys”. En dan hebben we niet over “Sint-Joris met de draak”, maar over Jorys de beschermheilige “Der Lokaele Ether Uytinghen”. Jaja, de lokale radio heeft zijn eigen Sint Nicolaas!

Komende zaterdag in Tim&Ramon’s Süpersjooow zullen wij de Dag van Jorys vieren zoals het hoort. Met drank en spijzen en 2 uur live radio, met Jorys zelve!

Feest mee, van 16:00 tot 18:00 op Stadsradio Breda 107.3FM of via www.timenramon.nl

Salut,

Team Tim&Ramon

ps. Om redenen die alleen volwassenen mogen kennen, zal Ramon tijdens de festiviteiten niet aanwezig zijn. Volgende week is hij er weer 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *