Ja menschen, het was er weer één, afgelopen zaterdag.

Ja menschen, het was er weer één, afgelopen zaterdag. Zo’n Tim&Ramon show die de boeken in kan als: FUCKING BRILJANT. Man! Wat waren wij goed zeg… Zoals de oude Grieken ooit zo mooi zeiden: “Als het zo goed als dit, is het wel heel goed”. In Brabant zeggen we: “Het was keigoed!”

Dat legt dus een flinke druk op de show van morgen. Wordt het weer zo goed? Of gaat het nu toch een beetje tegenvallen. Optimistisch als we zijn, gaan we er maar gewoon vanuit dat er afgelopen zaterdag een stijgende lijn is ingezet. Het zal deze week dus nog beter worden. Was de afgelopen uitzending perfect, dan wordt deze perfecter (jaja, taalkundig én filosofisch onmogelijk, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Tim&Ramon de grenzen van het ‘universele kunnen’ opzoeken en die vervolgens, zonder blikken of blozen, keihard overschrijden). Aan talent geen gebrek in ieder geval.

En je raadt het al: wij weten dat jij daar bij wil zijn. Dusch: komende zaterdag gaat jouw radio weer keihard op 107.3FM. En dan, om 16:00, is daar dan weer een nieuwe aflevering van… Tim&Ramon’s Supershow!

Stuiter! Stuiter! Stuiter! Stuiter! Stuiter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *