It’s Christmaaaaas!

Waarde luisteraar,

Zo rond de kerstdagen zijn Tim&Ramon altijd in opperbeste stemming. Het is dan misschien f#cking steenkoud, maar heel Breda ziet er wél weer retegezellig uit met al die vrolijke kaarsjes, slingers en kerstbomen. Overal klinkt sfeervolle kerstmuziek en de glühwein is weer niet aan te slepen. Heerlijk!

Komende zaterdag zullen Tim&Ramon dan ook fijn meedoen aan al deze gezelligheid. De kerstboom (met kluit!) ligt al op de aanhanger, de dozen met kerstballen staan klaar en ook de kransjes zijn aangeschaft. Tim heeft zelfs al een banketstaaf gebakken! Kortom: ook op de Klank van de Stad is het kerstfeest in volle gang.

Dus daar gaan we weer: Last Christmas, Driving Home For Christmas, All I Want For Christmas Is You, He There Christmas, Put Your Hands Up For Christmas, The Way I Christmas, Wonderful Christmas Time, Christmas In Rio, I Heard It Through The Christmastree en (You Drive Me) Christmas. Ze zitten allemaal in de sok (+ nog wat pepernoten, waren over…)

Uiteraard doen we ook dit jaar weer een oproep aan jou, de luisteraar, om je ultieme kersthit aan ons door te geven. Deze oproep levert naast de standaard kerstdeuntjes ieder jaar toch weer wat verrassingen op, dus kom maar door met je obscurigheid! Mailen doe je naar: kerstfeest@timenramon.nl

Vrolijke kerstgroet,

Tim&Ramon

Ps. voor alle mensen die tijdens de kerst op wintersportvakantie zijn: we zijn ook live via internet te beluisteren. Ga naar www.timenramon.nl en klik op ‘Livestreaming’. Sta je tussen 16:00 en 18:00 nog op je ski’s? Download dan onze uitzending naar je mp3-speler en suis zondag onder het genot van Tim&Ramon Süpersjoow van de helling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *