Het vakantieseizoen van Tim&Ramon

Nu het voorjaar weer volop met mooi weer strooit, krijgen Tim&Ramon ineens de vakantiekriebels. Aangezien de radiozaken lekker gaan, is er geld in overvloed, alleen de tijd is een beetje een probleem. Eén week is maar één week (anders heette het wel 2 weken, of 3) en da’s niks voor een lekkere trip naar nóg zonnigere oorden…

En toen was daar ineens: het idee. Tim&Ramon, dat is meervoud. Het is Tim én Ramon. Dan kan het dus ook Tim óf Ramon worden. Niet dan? Ja toch! Dat schept mogelijkheden. Het leven was al zonnig, maar na deze ingeving is het echt tijd voor een factortje 38.

Zoals je weet, heeft Ramon een schitterend landhuis in Toscane. Met wijnkelder, ruim zwembad (binnen en buiten) en een heerlijk terras met adembenemend uitzicht. Echt een prima locatie voor een tripje dus. Een weekendje daar is al puur genieten, maar 2 weken is gewoon de hemel.

Tim heeft geen landhuis. Maar hij is ook meer van het ‘rugzakje-op-en-vreemde-culturen-opsnuiven’. Azië was leuk. Maar Zuid-Amerika lonkt in 2008. Niet bepaald om de hoek, dat continent en dus niet een uitje dat je in een midweek propt. Een hiketocht door de bergen verdient nu eenmaal de juiste tijdsplanning.

Enfin, waar leidt dit allemaal toe?

Welnu: reeds vanaf eind maart lijkt het vakantieseizoen geopend. Naar aanleiding van de smeekbede van de programmaleiding, hebben Tim&Ramon beloofd in geen geval gelijktijdig verstek te laten gaan in het weekend. Maar volgens onze juristen staat er nergens dat ze allebei verwacht worden. Het zou dus zomaar kunnen dat je ineens alleen Ramon hoort. Of alleen Tim.

Believe you us: misschien is het duo al meer dan je kunt hebben, in de soloversie is de Tim&Ramon show helemaal een ware aanslag op je geestesgesteldheid. Klabam, knots, gekkigheid. In your face!

Dan weet je het.

Deze zaterdag staan de beide mannen nog als duo op het rooster. Op 107.3FM schallen ze weer uit je radio of op www.timenramon.nl natuurlijk. In ieder geval om 16:00 en wie weet tot hoe laat (krijg ze er maar eens af…)

Are you ready?

Johan
Teamleider

Tim&Ramon’s Süpersjooow
Stadsradio Breda 107.3FM — De klank van de stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *