Het is nooit te laat voor een goede 1 april grap!

Lieve Luisteraar,

Wat een week, wat een week!

De Italiaanse Bollen waren in de bonus en dus was het weer tijd voor een ouderwets team-avondje ‘battle with the mega-burgers’.

Het team van Tim&Ramon hield een food-eat-contest wie de meeste hamburgers op zou kunnen. De winnaar zou een reisje naar Londen krijgen (aangeboden door de overige teamleden)

Tim, hamburgerfan én Londen-liefhebber pur sang, rook de overwinning al.

Wat Tim echter niet wist, was dat Arnold, Johan en ondergetekende een pact hadden gesloten.

We hadden nog een vliegticket liggen naar Londen en het begin van een nu al geslaagde grap was geboren.

Uiteraard won Tim de battle. Uiteraard is hij superblij met de door hem gewonnen ‘prijs’ en uiteraard zit hij op dit moment dan ook in het vliegtuig en zal aldaar worden onthaald door een van onze BBC collega’s.

Geheel ’toevallig’ blijkt er nog een kaartje vrij te zijn voor de Pink Floyd coverband. Samen met onze BBC collega’s, denkt Tim, gaat hij naar fijne muziek luisteren. Shine On You Crazy Diamond Tim! Nou Crazy gaat het zeker worden, want het ware verhaal is namelijk dat we Tim hebben opgegeven voor de Marathon in Londen.

Zondagochtend zal hij dan ook door onze collega’s van de BBC worden opgehaald en min-of-meer in een trainings-outfit worden gedwongen om namens ‘The Dutch Radio’ deze marathon uit te lopen!

Dat wordt lachen zeg! Tim, trots en fier als hij is, zal niet durven opgeven tegenover zijn -wél enorm sportieve- BBC collega’s.

Via http://www.london-marathon.co.uk/ kun je as zondag dan ook waarschijnlijk, een wit weggetrokken, overgevende, ik-ga-dood-blik-in-zijn-ogen Tim voorbij zien komen op de webcams.

Succes Tim! 🙂

Groet!

Ramon

(p.s.: aanstaande zaterdag dus alleen Ramon bij Tim&Ramon)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *