Het einde van Tim&Ramon?

Hallo luisteraar,

Het was je vast al opgevallen: het ziet er naar uit dat de Tim&Ramon show over zijn hoogtepunt heen is. Was het vroeger een wervelende show vol te gekke muziek en heet entertainmentnieuws, tegenwoordig is het een soort van belegen middagprogramma voor 28-plussers. De spetterende zaterdag van Stadsradio Breda kakt tegenwoordig na ‘Weekendhits’ behoorlijk in, om pas met Michael Wesselink’s ‘Fresh’ weer een beetje uit het dal te kruipen. Een zorgwekkende ontwikkeling.

Zijn ze de touch kwijt? En zo ja, waar ligt dat dan aan? En is het tijdelijk? Of definitief? Misschien is het leeftijd… (Tim is de jongste niet meer: buikje, kalende, drinkt teveel koffie, je kent het wel) Of is de rek gewoon uit het team? Magie kan natuurlijk ook niet eeuwig duren. Maar na Lennon/McCartney, Van Kooten/De Bie, Bassie/Adriaan nu ook Tim&Ramon?

Wat duidelijk is, is dat een professionele zender als Stadsradio Breda het zich eenvoudigweg niet kan permitteren om een programma dat niet aan de hoge standaard voldoet te handhaven. Komende zaterdag zal het eens zo spraakmakende team van Tim&Ramon een dappere poging ondernemen om de magie van weleer terug te vinden. Een lastige klus, want de lat ligt hoog. Wij hopen dat ze slagen.

Gegroet,
Manuelle Depuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *