Een vrolijke kerstgroet van Tim&Ramon

Waarde luisteraar,

Zo rond de kerstdagen zijn Tim&Ramon altijd in opperbeste stemming. Heel Breda ziet er altijd retegezellig uit met al die vrolijke kaarsjes, overal klinkt sfeervolle kerstmuziek en de glühwein is weer niet aan te slepen. Heerlijk!

Komende zaterdag zullen Tim&Ramon dan ook fijn meedoen aan al deze gezelligheid. De kerstboom (met kluit!) ligt al op de aanhanger, de dozen met kerstballen staan klaar en ook de kransjes zijn aangeschaft. Tim heeft zelfs al een banketstaaf gebakken! Kortom: ook op de Klank van de Stad kan het kerstfeest beginnen.

Dus daar gaan we weer: Last Christmas, Driving Home For Christmas, All I Want For Christmas Is You, You Make Me Wanna Christmas, Put Your Hands Up For Christmas, It’s A Christmas Day, Wonderful Christmas Time, Christmas In Rio, I Heard It Through The Christmastree en (You Drive Me) Christmas. Ze zitten allemaal in de sok (+ nog wat pepernoten, waren over…)

En voor alle mensen die tijdens de kerst op wintersportvakantie zijn: we zijn ook live via internet te beluisteren. Ga naar www.timenramon.nl en klik op ‘Livestreaming’. Sta je tussen 16:00 en 18:00 nog op je ski’s? Download dan onze uitzending naar je mp3-speler en suis zondag onder het genot van Tim&Ramon Süpersjoow van de helling.

Vrolijke kerstgroet,

Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *