De opening van de haven! Maar eerst: De Nacht…

Hallo luysteraer,

Het komend weekend wordt een happening voor jong en oud. Met maar liefst 7 uur(!) Tim&Ramon op 2(!) dagen in één weekend! Als dat maar goed gaat…

Vrijdag: De Nacht van Stadsradio Breda, met Tim&Ramon!
Zoals je weet, hoor je iedere laatste vrijdagavond/-nacht van de maand de populairste DJ’s van Stadsradio Breda tijdens De Nacht. Met een vrolijke mix van de allerbeste platen, de leukste telefoontjes en de wreedste items. Boemlauwe shit dusch!

Op iedere laatste vrijdag van iedere even maand wordt dit spektakel georganiseerd door jouw favoriete diskjockeys: Tim&Ramon. Van 23:00 tot 3:00 gelden er geen regels, is er geen orde, bestaat er geen draaiboek en is er geen touw aan vast te knopen. Misschien gebeurt er van alles, misschien gebeurt er niks, misschien allebei of andersom of nog meer. Je weet het alleen als je luistert…

Dus tune in: de laatste vrijdag van de maand, direct na Old School Vibes, De Nacht van Stadsradio Breda. Op 107.3FM op je mobiel, 92.9FM in de woonkamer of via www.stadsrtvbreda.nl op je notebook.

De lekkerste muziek in het donker hoor je tijdens de nacht van StadsRadio Breda!

Zaterdag: De opening van de haven
Na meer dan 40 jaar asfalt en beton, heeft Breda weer een haven. Met water en bootjes, kades, mastworpen, baggerschepen, havenarbeiders, hoeren, matrozen, viswinkels, meeuwen, tax-free-shops en gezellige terrasjes, alles er op en er aan dus!

Dat dient gevierd te worden. En waar gevierd wordt, is Stadsradio Breda er als de kippen bij. Om, live op locatie, verslag te doen van datgene dat heel Breda bezig houdt. Met spraakmakende reportages, verhelderende interviews en natuurlijk – zoals altijd – de allerfijnste hits van toen en van nu.

Op zaterdag 30 juni wordt om 14:00 de aftrap gegeven voor de ‘Grote Stadsradio Breda Opening van de Haven’-marathon vanuit Dok19 aan (hoe kan het ook anders?) de Haven (zo’n 100 meter ten zuiden van Willy’s Eethuis).

Op deze heugelijke dag is het om 17:00 tijd voor de Show van Tim&Ramon én… voor de zinderende Eendjesdrijfwedstrijd (we hebben er zelf ook eendje!). Live vanaf de kade zullen wij verslag doen van de spectaculaire race en vervolgens tot 20:00 onze bijdrage leveren aan deze historische dag. We hebben ‘De Zeebonken zingen Zeemansliederen Van Weleer’ al in de platentas zitten, dus dat wordt puur genieten.

Na 20:00 zet Stadsradio Breda de show gewoon voort, de officiële opening van de haven vindt plaats om 21:45 en hoor je natuurlijk als eerste op jouw Klank van de Stad!

Komende zaterdag vanaf 14:00, op Stadsradio Breda 107.3FM: De opening van de haven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *