Crisis slaat keihard toe bij Tim&Ramon

Hallo fan,

We hebben de schijn aardig weten op te houden de afgelopen maanden, maar het lukt gewoon echt niet langer. Tim&Ramon’s Süpersjooow stevent af op een loeihard faillissement. Dure auto’s, champagne, blingblong, coole gadgets, het is ons toch fataal geworden. De kas is meer dan leeg. Maar natuurlijk gaan we niet bij de pakken neerzitten. Dat heeft nog nooit iets opgelost.

We hebben onszelf in de problemen gewerkt, we werken ons er ook wel weer uit.

Nou ja, eigenlijk werkt Ramon ons er weer uit. Hij gaat de komende paar weken aan de slag op de boerderij van zijn oom en tante. Ramon tussen 500.000 Mexicaanse kippen (speciaal gefokt voor in de Burrito’s van Knorr) en 24.000 gekke koeien. Komende zaterdag hoor je hem nog in de show, maar daarna is Ramon een aantal weken tewerkgesteld als boerenarbeider.

We hebben ons laten vertellen dat hij bruto 6 euro per uur gaat verdienen (da’s netto natuurlijk veel meer). Volgens onze berekeningen betekent dat dat we er binnen 3 weken weer bovenop zijn. Als alles goed gaat, is het in oktober dus weer gewoon als vanouds.

Ondertussen zal Tim in een spaarzaam verlichte studio de episodes van de show verzorgen. Met oude, rechtenvrije muziek en zonder alcoholische versnaperingen. En nieuws uit de krant van gisteren.

Zaterdag is het restjesmiddag, dus dan knallen we er nog eens lekker op los (jummie, pelpinda’s). Vanaf 16:00 zijn we op de radio. Op Stadsradio Breda 107.3FM dat is. Ben erbij, je weet nooit hoe het afloopt…

Groet, ook namens Ramon,

Tim

Ps. Het kan ook zijn dat Ramon 3 weken in een luxe resort zit, van jouw belastinggeld. Maar dat heb je niet van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *