Carnaval is voorbij + alweer een nieuwe website voor Tim&Ramon’s Süpersjooow!

Hé hallo luisteraar!

Heb je onze praalwagen gezien? Hmmm, da’s raar. We hebben de optocht namelijk helemaal niet gehaald. Laten we het er op houden dat carnaval 2009 niet het feest van Tim&Ramon was. Zo lazerde Ramon 2 dagen voor het feest der feesten (in nuchtere toestand!) van de trap. Voet kaput. Da’s lastig hossen hè… Ramon zat dus met een Schrobbelèrtje op de bank.

Gelukkig bestaat het team Tim&Ramon uit meerdere personen. Alleen heeft Tim een probleempje met diepte. Diep in het glaasje gaat prima, maar grote voertuigen besturen… Beter van niet! Mocht je je afvragen waarom de gevels, bomen en stoepranden van Prinsenbeek tot aan de binnenstad zo vrolijk gekleurd zijn, dat wás de verf van onze wagen.

Anywho: het feest was er niet minder om en het zit er nu weer op. Note to self: volgend jaar huren we een chauffeur!

Ondertussen hebben onze vrienden van Mooiesite.nl een nieuwe website voor ons in elkaar geknutseld. Helemaal hip en nieuw enzo! Check het uit op www.timenramon.nl

Komende zaterdag presenteren Tim&Ramon weer vol vreugde een nieuwe episode van het gezelligste programma in het land. Om 16:00 buitelen we weer uit je radio, op 107.3FM in de ether (in de buurt van Breda) of via het www op onze nieuwe website!

Ben erbij, het is over voor je er erg in hebt.

LatORzzz,

Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *