Brede Hippique komt er weer aan!

Hoera!

Zoals je zeer waarschijnlijk wel weet, zijn Tim&Ramon de allergrootste paardenliefhebbers ter wereld. Man, zijn wij dol op paarden zeg. En tot onze grote vreugde is het 3 september weer zover: 4 dagen Breda Hippique. Dat betekent 4 dagen plezier met paarden. Wij hebben er zin in!

Geheel in de traditie van onze show, zullen we zowel informatief als muzikaal aandacht besteden aan dit prachtige evenement. Tussenstanden, eindstanden, klassementstanden, ander informatie, je hoort het allemaal op zaterdag 5 september.

En natuurlijk veel countrymuziek over cowboys die op een paard door de prairie trekken ofzo.

Maar er is meer. Zo houden we dit jaar de 13e editie van onze frikandellenwedstrijd. Het huidige record staat op 39 frikandellen in één uur, maar Ramon is echt als een bezetene aan het oefenen. Dus dat zou nog eens spannend kunnen worden…

Tim eet nog steeds geen frikandellen (de snob), dus voor hem hebben we een schaal pistoletjes met paardenrookvlees geregeld.

Maar dat dus allemaal over een week pas. Komende week staan we natuurlijk gewoon stil bij de verjaardag van Michael Jackson (die dood is) en Ramses Shaffy (geen idee eigenlijk, leeft die nog?).

Tot zaterdag. Om 16:00 stralen we weer door de ether (107.3FM) en het internet (www.timenramon.nl).

Gegroet,
Team Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *