Bore-out op Tim&Ramon HQ

Beste luisteraar,

De Tim&Ramon show rolt altijd als een geoliede machine over de radio (we realiseren ons dat dat geen nieuws is, maar wacht even op de rest van het verhaal). De reden dat de boel zo lekker in de olie staat, is de werkelijk uitstekende voorbereiding door onze “man met het plan” Johan.

Een korte impressie
Direct na de uitzending op zaterdag, zetten Tim&Ramon het doorgaans op een zuipen met een grote Z. Johan niet. Hij luistert de uitzending van die dag na en maakt notities. Wat kan nóg beter. Hij pakt ook de webstats erbij. Waar zetten mensen de Livestream aan? Zijn er mensen halverwege afgehaakt? Wanneer was dat dan? Een uitgebreide analyse dus. Met diagrammen enzo…

Zondag is ie vrij, maar vanaf maandag gaat Johan er weer vol tegenaan. En niet in zijn eentje. Hij zet alles en iedereen in om de allerbeste hits te verzamelen. Het heetste nieuws. De hipste taal. Zelfs de strakste outfits. Het is een komen en gaan van adviseurs op Tim&Ramon HQ.

Vanaf donderdag -na de lunch- begint het uitschrijven van de teksten. Het “op ritme zetten van de playlist”. Het uitwerken van de items. Zo’n 5 professionele tekstschrijvers schuiven aan voor deze sessies, die vaak tot diep in de nacht duren. Zaterdagochtend om 10:00 beginnen de repetities. Om 16:00 gaan we live.

Dat is dus een normale week.

Afgelopen zondag is Johan echter op vakantie gegaan. En hij is pas komende woensdag weer terug. Wij (Tim&Ramon) hebben beloofd om zolang op de winkel te passen (hoe nobel!).

Maandag om 9:30 waren we binnen. Om 9:45 hadden we nu.nl gecheckt en een bak koffie op. En geen fuck meer te doen! Hoe lang kan je naar buiten gaan zitten kijken?! Gisterenmiddag zaten we er helemaal doorheen. De F5 toets ligt inmiddels van het toetsenbord en Wikipedia heeft géén zaken meer te bieden die we nog niet weten… En toe vertelde iemand dat het ook bestaat: een bore-out. Het tegenovergestelde van een burnout, maar met hetzelfde resultaat.

Stress door niks doen. Je moet er maar op komen…

Om te ontstressen, trakteren we onszelf vanaf nu maar op een paar dagen terras. Biertje anyone?

Komende zaterdag Tim&Ramon’s Süpersjooow: de “laat het lekker lossss” editie. Zo rond 16:00 beginnen we, op Stadsradio Breda 107.3FM en www.timenramon.nl

Tot dan!
Tim&Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *