Arnold stapt op. The end of an era…

Beste luisteraar,

In de dynamische wereld van de entertainment business is het vaak een komen en gaan van mensen. Sterren switchen van zenders, productiemaatschappijen van leveranciers en radiostations draaien er wekelijks een hele rits aan stagiaires doorheen.

Zo niet Tim&Ramon. Al 7 jaar bestaat het team van Tim&Ramon uit de vaste kern Tim, Ramon, Arnold en Johan. Natuurlijk, ook wij hebben weleens personele wijzigingen gehad, maar vaak ging het daarbij om een korte periode van ondersteuning door een extern ingehuurde kracht. Detacherinkje hier, uitzendkrachtje daar, je kent het wel.

Nu is er echter iets bijzonders aan de hand: ons kwartet wordt een trio. Webmaster Arnold treedt per 1 mei namelijk uit dienst. Hij gaat verder als DeFreelanceInternetKoning.nl(TM). Vanmiddag hebben we een borrel -hier op Tim&Ramon’s HQ- en dan nog een paar dagen.

Wij wensen Arnold alvast veel succes in zijn nieuwe job!

Voor jou, als luisteraar, geen paniek: de Tim&Ramon Partytrain rijdt gewoon door! Aanstaande zaterdag op de radio “Tim&Ramon’s Süpersjooow Summerstyle Edition 2008 In Da Mix”. Funkende grooves, kabbelende chillout en vette dancebeats. En Hazes.

Zaterdagmiddag van 16:00 tot 18:00, live, op Stadsradio Breda 107.3FM (of www.timenramon.nl)

Grtz,
Team Tim&Ramon

ps. Perez, we have no fighting, we went out of each other like good friends!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *