Nieuws

Plagiaat op 3FM

Nou ja! Een landelijke zender. Met echte professionals. En die jatten (want dat is het) gewoon ons hele programma. Timur en Rámon, “Superrradio”, wat flikken jullie nou?!

Onnormaal! Oordeel zelf.

Ja toch? Of geloof jij (nog) in toeval?

It’s the end of an era :-(

Yo fan,

Na bijna 10 jaar komt er op 10 juli 2010 een tragisch einde aan Tim&Ramon’s Süpersjooow op Stadsradio Breda 107.3FM!

Het gaat zo echt niet langer…

Het is goed dat iemand deze wekelijkse waanzin (wij denken aan 100.000 sláchtoffers, minstens), nota bene van gemeenschapsgeld, eindelijk eens een halt toeroept.

Dus tune in: zaterdag 10 juli 2010 tussen 16:00 en 18:00, Tim&Ramon, the last episode op 107.3FM

Tot dan!
Tim&Ramon

ps. Kom de 10e alsjeblieft niet allemáál naar de studio! En als je dat wel doet, kom dan met het openbaar vervoer of de fiets (we verwachten een verkeersinfarct).

Het avondje van Sinterklaas

Ola luisteraar!

Jeuj, morgen is het zover: het avondje van Sinterklaas. Wij hebben er zin in! Om al een beetje in de stemming te komen, beginnen we morgenmiddag al om 16:00 met het uitpakken van de cadeaus.

Ok, we geven toe dat ook een beetje is omdat we verwachten nogal veel cadeautjes te krijgen. Want wij zijn een partijtje braaf geweest het afgelopen jaar… Dat kan de goedheiligman nooit zijn ontgaan. Dus om voor het ochtendgloren klaar te zijn, beginnen we flink op tijd.

Pak je mee uit? Van 16:00 tot 18:00 is het Sinterklaasfeest op de radio, via 107.3FM in de regio of op het www via www.timenramon.nl

Een heerleyck avondje gewenscht!

Team Tim&Ramon

Ouderwets spektakel op de radio, Tim&Ramon in het echt…

Hela hola!

Ach, je hebt het wel gehoord. Afgelopen zaterdag kwamen Tim&Ramon weer eens van cassette. Tim zat vast in Gent (“ik kon de uitgang niet vinden, écht niet!”) en Ramon had meer trek in zo’n lekkere IKEA hotdog, dan in 2 uur radio voor jou (“1,50 voor een hotdog én een cola, kan je niet laten liggen”).

Komende zaterdag maken we het goed. Heus! Met 2 uur topentertainment van één van de bovenste planken. Of in ieder geval van een plank. Met grapjes en vrolijke dansplaten zal het een schitterende zaterdag worden. We hebben een houtkacheltje geregeld en Johan heeft al één handschoen gevonden. Herfstradio dus, op jouw klank van de stad!

De week erop zijn we er overigens alweer niet. Tim zit dat weekend in Disneyland en Ramon vertoeft een paar dagen op een stuk berg ergens in Portugal. Maar we hebben een superleuke, authentiek gezellige Sinterklaasmiddag ingeblikt en die zullen we zaterdag 5 december dan ook met plezier voor je opwarmen.

En dan, nog één keer normaal dit jaar, op 12 december: een reguliere Tim&Ramon Süpersjooow.

Want we sluiten het jaar als vanouds af met onze 2 themashows:
19 december: The Best Of 2009 according to Tim&Ramon
26 december: Tim&Ramon’s X-mas Party Extraordinaire

Nou, ben je weer helemaal op de hoogte… Tot zaterdag!

Grtz,
Team Tim&Ramon

Nieuws van Tim&Ramon

Hé hallo,

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat het in Tim&Ramonland een beetje een bende aan het worden is.

Het begon in september, toen Ramon zomaar 3 weken helemaal weg was. Daarna de eerste week van oktober: de heren 10 minuten te laat in de studio. Op de NAC fandag maakte ondergetekende er een puinhoop van door het (onopzettelijke!) gebruik van de verkeerde clubkleuren. En afgelopen zaterdag was Tim pas nét na de eerste plaat in de studio en Ramon gewoon doodleuk nog ff wat later. Dat dan onder het mom “op een lege maag kun je niet toppres(en)teren”.

Komende zaterdag zullen we daarom extra vroeg de wekker zetten. Geen vrijdagmiddagborrel voor Tim dit keer. En niet de hele nacht WoW voor Ramon. Orde, rust en regelmaat is het nieuwe thema.

Dat zal resulteren in een uiterst saaie episode van de show komende zaterdag. Reken maar op tot op het bot voorbereidde dialogen, veel achterhaalde nieuwsfeiten en een fikse dosis belegen moppen.

Alles voor de dipiscline!

Zaterdag van 16:00 (sharp) tot 18:00 (sharp): Tim&Ramon supershow op Stadsradio Breda 107.3FM.

Gegroet,
Johan
Teamcaptain Tim&Ramon

Ramon’s vakantie is voorbij: The Bitch Is Back

Ciao tutti,

Ja hoor, september is over. De zomer is voorbij. Regen, files, Ramon en andere ellende, het is allemaal terug. Tijd voor de Autumn kick off van Tim&Ramon’s Süpersjooow.

Komende zaterdag in de show der shows: Tim&Ramon zelf. En herfstbladeren en kastanjes. En natuurlijk andere herfst clichés, zoals gezapige regenmuziek, depressieve eighties hits en een vleugje kerstmuziek.

Als onze facilitaire afdeling ons niet in de steek laat, zullen we deze zaterdag tevens lantarentjes maken uit oude melkpakken en een grote, kartonnen hond maken van toiletrolletjes.

Je hoort het al, dit wordt ouderwetsch vermaeck voor het heele gezin.

Zet je verzameling gezelschapsspelletjes en de origami kist alvast klaar en stem zaterdagmiddag af op Stadsradio Breda 107.3FM, voor Tim&Ramon’s Süpersjooow. Via internet luisteren kan ook: www.timenramon.nl

Tot dan!

Tim&Ramon

Ramon jarig, Tim solo

Yodiho,

Allereerst even een reminder: Ramon is vandaag jarig! Heb je al zo’n superattente e-Card verzonden? Niet? Doe het dan nu meteen ff joh… Mailadres: ramon@timenramon.nl

En dan nu over naar het echte nieuws.

De laatste zaterdag van de maand september dreigt een heel bijzondere zaterdag te worden. Met Ramon nog steeds in zuid Frankrijk (of Berlijn, dat kan ook) is Tim weer eens allenig in de studio. Maar dit keer is alles anders. Na het debacle van de vorige soloshows, van om het even welke favo Tim&Ramonjock, is er dit keer echt energie ingestopt om er iets van te maken. Als sinds eind april wordt er druk geoefend door Tim en een professionele radiomaakcoach. Aan-/afkondigen, doorstarts, juist volumegebruik, effectief nieuws lezen, muziekdynamiek, computercursus, we hebben het allemaal gedaan.

En nu is het dan eindelijk zover: komende zaterdag TimSoloPro op de radio! Vrijdag nog een laatste repetitie, dan vroeg naar bed en zaterdag knallen…

Pfff. Kun je het aan? Zet dan de radio op 107.3FM en luister vanaf 16:00 naar Tim&Ramon’s Süpersjooow!

Grtz,

Tim&Gerbrandt

ps. Colosseum, dat is toch Rome? Krijg net een sms van Ramon.

Teleurstelling bij team Tim&Ramon

Hallo maar weer,

Heb je ook geluisterd afgelopen zaterdag? De op voorhand al legendarische show met DJ Drik in da house?

Het was een leuk programma vonden wij. Lekkere muziek en lollige nieuwtjes wisselden elkaar op een mooie manier af. Na de show was er voor het hele team nog een soort van afterparty in Drik’s Party Palace (hij heeft een semiprofessionele bowlingbaan onder z’n woning, hoe cool ben je dan!) en de dag erop was de evaluatie.

En toen kwam de klap.

Een klein overzichtje uit de mails die we ontvingen:

  • Laat die Ramon de [enge ziekte] krijgen, Drik 4ever!
  • Kan Tim de volgende keer zijn ***bek houden?!
  • Ik ga binnenkort trouwen, waar kunnen we DJ Drikmeister boeken?
  • Godsamme, wat een waanzinnige muziek deze keer. Eindelijk.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is natuurlijk leuk dat iedereen zo enthousiast is, begrijp ons niet verkeerd. Maar Tim&Ramon doen al tijden hun best om er een leuke show van te maken en dat het zou dus gepast zijn als de luisteraars daar een beetje waardering voor op zouden kunnen brengen.

Maar genoeg nu. Er is al genoeg gezeik in de wereld.

We gaan vol goede moed door met de rest van de septembermaand. Komende weekend vindt in het Valkenbergpark het Breda Barst festival weer plaats en daarom presenteert Tim&Ramon’s Süpersjooow zaterdagmiddag van 16:00 tot 18:00 een uniek liveconcert.

Onder de oerhollandse titel “The Concert They Never Gave” hoor je een liveset die van Robbie Williams, via Pink Floyd, langs Jay-Z, uitkomt bij Ilse DeLange. Wil en/of kun je niet naar het park? Stem dan dus af op Stadsradio Breda 107.3FM en beleef het spektakel mee!

Grtz,

Team Tim&Ramon

ps. Ramon zit blijkbaar niet (meer?) in Griekenland, maar in Italië. Of in Spanje, dat kan ook…

Ramon op vakantie, but the sjooow must go on!

Yo peeps,

Hè hè, hij is eindelijk weg. Dacht even dat het er nooit meer van zou komen, maar Ramon is tot eind van deze maand op vakantie. Dat betekent natuurlijk actie in de tent. De kat is van huis, dus danst Tim op de mengtafel.

Wat gaan we doen? Nou, dit gaan we doen:

12 september: Tim&Drik
Eindelijk iemand in de studio met verstand van muziek. DJ Drik is al jaren een begrip in de muziekwereld van Raamsdonksveer tot Breda. Hij zal deze zaterdag de show overnemen, ik kick on the side. Verwacht wonderen 😉

19 september: Breda Barst
Een uitzending vol festivalmuziek. Bands die op Breda Barst stonden en staan. En muziek die er had moeten staan. En ook muziek die er nooit zal staan. En nog meer muziek.

26 september: Tim’s Choice
Een uitzending vol fijne popmuziek uit mijn privécollectie. De hele platenkast gaat mee naar de studio en ik zal proberen van ieder nummer een fragmentje te laten horen. Dat wordt een bende…

Het wordt een maand die nooit eerder zal zijn gemaakt of geweest op de radio die je in Breda ontvangt of daarbuiten via het internet. Ben erbij, iedere zaterdagmiddag van 16:00 tot 18:00 op Stadsradio Breda 107.3FM en/of via www.timenramon.nl

Gegroet!

Tim

Ps. 23 september is Ramon jarig (31 wordt ‘ie geloof ik), vergeet je niet hem ff een e-card te sturen? Het adres is: ramon@timenramon.nl.

Crisis slaat keihard toe bij Tim&Ramon

Hallo fan,

We hebben de schijn aardig weten op te houden de afgelopen maanden, maar het lukt gewoon echt niet langer. Tim&Ramon’s Süpersjooow stevent af op een loeihard faillissement. Dure auto’s, champagne, blingblong, coole gadgets, het is ons toch fataal geworden. De kas is meer dan leeg. Maar natuurlijk gaan we niet bij de pakken neerzitten. Dat heeft nog nooit iets opgelost.

We hebben onszelf in de problemen gewerkt, we werken ons er ook wel weer uit.

Nou ja, eigenlijk werkt Ramon ons er weer uit. Hij gaat de komende paar weken aan de slag op de boerderij van zijn oom en tante. Ramon tussen 500.000 Mexicaanse kippen (speciaal gefokt voor in de Burrito’s van Knorr) en 24.000 gekke koeien. Komende zaterdag hoor je hem nog in de show, maar daarna is Ramon een aantal weken tewerkgesteld als boerenarbeider.

We hebben ons laten vertellen dat hij bruto 6 euro per uur gaat verdienen (da’s netto natuurlijk veel meer). Volgens onze berekeningen betekent dat dat we er binnen 3 weken weer bovenop zijn. Als alles goed gaat, is het in oktober dus weer gewoon als vanouds.

Ondertussen zal Tim in een spaarzaam verlichte studio de episodes van de show verzorgen. Met oude, rechtenvrije muziek en zonder alcoholische versnaperingen. En nieuws uit de krant van gisteren.

Zaterdag is het restjesmiddag, dus dan knallen we er nog eens lekker op los (jummie, pelpinda’s). Vanaf 16:00 zijn we op de radio. Op Stadsradio Breda 107.3FM dat is. Ben erbij, je weet nooit hoe het afloopt…

Groet, ook namens Ramon,

Tim

Ps. Het kan ook zijn dat Ramon 3 weken in een luxe resort zit, van jouw belastinggeld. Maar dat heb je niet van mij!

Brede Hippique komt er weer aan!

Hoera!

Zoals je zeer waarschijnlijk wel weet, zijn Tim&Ramon de allergrootste paardenliefhebbers ter wereld. Man, zijn wij dol op paarden zeg. En tot onze grote vreugde is het 3 september weer zover: 4 dagen Breda Hippique. Dat betekent 4 dagen plezier met paarden. Wij hebben er zin in!

Geheel in de traditie van onze show, zullen we zowel informatief als muzikaal aandacht besteden aan dit prachtige evenement. Tussenstanden, eindstanden, klassementstanden, ander informatie, je hoort het allemaal op zaterdag 5 september.

En natuurlijk veel countrymuziek over cowboys die op een paard door de prairie trekken ofzo.

Maar er is meer. Zo houden we dit jaar de 13e editie van onze frikandellenwedstrijd. Het huidige record staat op 39 frikandellen in één uur, maar Ramon is echt als een bezetene aan het oefenen. Dus dat zou nog eens spannend kunnen worden…

Tim eet nog steeds geen frikandellen (de snob), dus voor hem hebben we een schaal pistoletjes met paardenrookvlees geregeld.

Maar dat dus allemaal over een week pas. Komende week staan we natuurlijk gewoon stil bij de verjaardag van Michael Jackson (die dood is) en Ramses Shaffy (geen idee eigenlijk, leeft die nog?).

Tot zaterdag. Om 16:00 stralen we weer door de ether (107.3FM) en het internet (www.timenramon.nl).

Gegroet,
Team Tim&Ramon

Warrum! Tim&Ramon doen weer eens themaatje…

Hallo!

Warm is het hè. Wij van het team Tim&Ramon (naar het gelijknamige radioprogramma) zijn dol op dit zomerse weder. Lekker de hele dag niks doen! Zo van: “Ik wil wel , maar daar is het gewoon te warm voor.”

En als je denkt dat het vandaag warm is, dan heb je morgen nog niet meegemaakt (dûh, dat kan ook helemaal niet…). Donderdag wordt het op veel plaatsen 62 graden, in de schaduw. Echt waar!

Maar goed. Wat dan daarna… Dat zullen wij jou eens vertellen. 2 woorden: on weer.

En dat wordt haast nooit gevierd. Als de zon schijnt is “de burger” er als de kippen bij om op het strand een fijn stukje huidkanker mee te pakken. Maar je ziet zelden iemand tijdens een knallende onweersbui op een groot stuk open water. Of midden in een weiland. Oneerlijk, nietwaar?

Het thema van de zaterdagmiddagshow die Tim&Ramon deze zaterdagmiddag zullen brengen, is daarom ook: “Thunder”. Met AC/DC op de playlist. En East17 natuurlijk. En ook Prince! Daarnaast hebben we de comebacksingle van “The Amazing Thundermasters” te pakken gekregen, dus die gaat er als bonus overheen. Onweer is nog nooit zo lawaaierig gevierd.

Mis het niet! Zaterdag tussen 16u en 18u op Stadsradio Breda 107.3FM.

Nou doei,
Team Tim&Ramon

Vakantietijd bij Tim&Ramon

Bonjour!

Het is vakantietijd bij Tim&Ramon. Vorige week was het voltallige team nog aanwezig, maar sinds maandag is het aardig stil geworden in de Tim&Ramon HQ bunker. Johan is met z’n vriendin naar Kos en Tim staat met z’n moeder op de camping in Alphen. En ondergetekende? Die bewaakt het fort (ik heb in september nog 3 weekjes Great Barrier Reef en omstreken staan hoor, geen zorgen ;-).

Vorig jaar hadden we deze situatie ook en toen hebben we wat gerommeld met solo presentatie van de show. Zoals dat gaat in de showbizz, hebben we in onze persberichten de loftrompet flink laten toeteren over het resultaat. Maar jij bent niet doof. Het was toch anders… Tim zonder Ramon is als pannenkoek zonder rood fruit (of boerenkool zonder worst, in de winter). En Ramon zonder Tim… Nou ja goed, je snapt ‘em.

Dus dit jaar doen we het anders. Ingewikkeld. Spectaculair. Experimenteel.

Tim heeft afgelopen zondag in de studio zijn deel van ons uitzendscript ingesproken. En komende zaterdag mixen we zijn opname en mijn live presentatie door elkaar. Ik ga op knoppen duwen en dan hoor je Tim en dan praat ik daarna en dan met een andere knop hoor je Tim weer. Enfin. Het wordt dus een soort van semi live. Zoals Elvis nog steeds speelt met z’n band. Zoals AEG Live nog 50 jaar vooruit kan op basis van de repetitie tapes van zijn Michael Jackson’s This Is It tour.

Wordt het niks? Sorry dan alvast. De week erop is Tim er weer en doen we weer normaal. Maar een wijs man zei ooit “Hij die nooit wat probeert”. En zo is het!

Komende zaterdag van 16u tot 18u op Stadsradio Breda 107.3FM: Tim&Ramon’s Süpersjooow!

Fijne vakantie nog!

Mvg, Ramon

Tim&Ramon The Movie. Starring: Tim&Ramon (als Tim&Ramon)

Hé fan,

Er is weer waanzinnig nieuws van het front. Er komt namelijk een heuse Tim&Ramon film aan. Jaja, een bijna 3 uur durend epos over de nu al legendarische (we zijn nog niet eens dood) Tim&Ramon Süpersjooow. Het werd ook tijd natuurlijk. De Beatles maakten per slot van rekening al films in de jaren 60!

Op dit moment wordt de hand gelegd aan de allerlaatste scènes en is de editing van de eerste helft in volle gang. Tot onze grote irritatie is er zelfs al wat ruw materiaal uitgelekt (kijk maar eens op www.youtube.nl/timenramon of op onze website www.timenramon.nl).

De film zal een mix worden tussen een tragikomedie en een ouderwetse spektakel-/actiethriller. Voor de hoofdrollen zijn Tim&Ramon aangetrokken. De rol van Johan zal afwisselend worden gespeeld door Johan en (op dagen dat hij niet kon) ene Remco. Over de inhoud is nog niet veel naar buiten gebracht.

Volgens een woordvoerder van de overburen van het productiebedrijf dat eerder verantwoordelijk was voor andere films, staat de release gepland voor eind 2009.

Overigens is er komende zaterdag om 16:00 gewoon een uitzending van de Süpersjooow op Stadsradio Breda 107.3FM.

En… Cut!

Tim&Ramon

Tim&Ramon go Britney

Hé hallo,

We hebben er zin in! Morgen gaan we naar Britney’s “The Circus” in het Sportpaleis in Antwerpen. Brit heeft er net 3 dagen Parijs op zitten (ze heeft gisteren met haar kinderen gedineerd op de Eiffeltoren) en is -as we speak- op weg naar België.

Morgenochtend vertrekt het hele Tim&Ramon-team naar Antwerpen. Om 18:00 gaat de zaal open, maar wij zijn er tegen 10 uur. Met onze VIP/Access All Area’s tickets hebben we een heel dagprogramma af te werken!

We zullen je komende zaterdag uitgebreid bijpraten in onze Britneyspecial op de radio. Dus mis het niet, tussen 16:00 en 18:00 op Stadsradio Breda, Tim&Ramon Süpersjooow, 2 days after…

Grtz,
Team Tim&Ramon

Ps. Ramon, je kleding ligt klaar in Antwerpen (huidevettersstraat 51)

Anyone who had previously doubted her investment in the tour can eat their words, as it was evident that she relished being center stage – she was on point, in top form and on fire.

Britney.com

Her dance moves were so energetic that it was sometimes difficult to assess whether all of her vocals were fully live.

Daily Mail

Britney Spears is back — upright, focused and stable enough to work herself through the extravagant, high-energy 90-minute spectacle that shook the Sprint Center.

The Kansas City Star

Oh my god. Oh my god!

Mathieu Pontier

What is wrong with the world when someone as musically talentless as this is praised and rewarded, yet a true talent may go completely unnoticed.

Altsounds

Jeetje wat een hitte! Tim&Ramon enjoy very much the summer…

Ha luisteraar,

Lekker hè, die zomerhitte. Het Nederlandse weer is als Tim&Ramon: kan geen maat houden. Dus niks warm, gewoon meteen heet. De hele week lopen de redactievergaderingen al in het honderd, doordat we eerst moeten bijkomen van de terrasavond ervoor en daarna maar even een flesje bubbels bestellen op een terrasje in de zon.

Maar je hoort ons niet klagen hoor… Dit is het leven waar we voor getekend hebben, prima!

Het enige nadeel is alleen wel dat de voorbereidingen voor de episode van komende zaterdag niet echt lekker van de grond komen (al heeft Michael Jackson inmiddels wel aangetoond dat een goede voorbereiding niet altijd tot het gewenste resultaat leidt 😉

Daarom hebben we iets geheel nieuws verzonnen (toen we het gisterenavond bedachten, klonk het als een heel goed plan!): Spontanioes Radio. Of zoiets, iets Engels in ieder geval, want dat is gaaf.

Morgen trekken we met potten, pannen, platen, cd’s, iPod en een drumstel richting de studio. En dan zien we wel wat er gebeurt. We verwachten er heel veel van, dus zet je radio naast de BBQ en doe spontaan met ons mee!

Zaterdagmiddag, tussen 16u en 18u op Stadsradio Breda 107.3FM: Tim&Ramon’s Süpersjooow!

Grtz,
Team Tim&Ramon

Ps. Iemand het nummer van de Keurslager bij de hand?

Tim&Ramon’s Freaksjooow – No Webcams Allowed

Pssst,

Ok, respect voor de teamleden. Maar dit verhaal is gewoon té grappig om niet verder te vertellen!

Zoals je afgelopen zaterdag hebt gehoord, is Tim dit jaar naar Pinkpop geweest. Voor slechts 140 euro, 40 bandjes in één weekend dat klinkt voor deze oerkrent als muziek (snap je um?) in zijn oren. Wij nog met hem bellen tijdens de show, helemaal af.

Dinsdagmorgen was ie weer terug. Zoals je begrijpt hadden wij onze beste “we zijn zooo benieuwd naar de foto’s” gezichten opgezet die dag (straks heeft ie er 1000, OMG!). Maar om 12:00 was er nog steeds geen Tim…

Om 15:00 hebben we de telefoon maar eens gepakt. Geen gehoor. Z’n moeder gebeld. Die wist het ook niet. Anyweetjes, blablabla. Lang verhaal kort: Tim was uiteindelijk pas vanmorgen hier.

Blijkbaar was het onze jongen in Landgraaf onbekend dat de zon je danig kan verbranden. Zijn zwakke verweer: “Da’s potverdorie 150 miljoen kilometer! Hoe kán dat nou?!” (jaja, parate kennis: chapeau!).

Tering! Wat ziet die gast eruit zeg… Ken je Amsterdamned? Stel je die mutant voor, maar dan rood met vlekken. Freddy Krueger? Huilend in een hoekje bij de aanblik van wat eens Tim was. Z’n hele hoofd is vervormd!

Het goede nieuws: op de radio zie je hem niet en praten kan ie nog. Dus komende zaterdag om 16:00 hoor jij op Stadsradio Breda 107.3FM voor één keer Tim&Ramon’s Freaksjooow – No Webcams Allowed.

Gr, Ramon

ps. Pinkpop zelf was blijkbaar te gek, we hebben alle 16 foto’s gezien 😉

Tim&Ramon // Here comes the summer!

Hallo!

Er zit weer een bijzondere periode aan te komen in radioland. De winter is voorbij en dus is het tijd voor een hele reeks aan Tim&Ramon Specials!

Zoals je weet, zijn Tim&Ramon dol op thema’s. Ok, we hebben niks met themafeestjes (bah!), maar verder staat het hele leven van deze top DJ’s in het thema van thema’s.

Wat hebben we de komende weken voor je in petto? Welnu:

  • 16 mei // SummerBBQ 2009: verkoolde speklapjes op de mengtafel
  • 23 mei // jazZ met een grote Z: Tim&Ramon’s Chill party, Vol III
  • 30 mei // Pinkpop edition: Tim vanaf het gras en Ramon+ vanuit de studio

En de maand juni wordt nog veel thematischer! Daarover later meer…

Komende zaterdag is dus de eerste. Wil je er bij zijn? Meld je dan nu aan! Mail naar info@timenramon.nl en wie weet sta je dit weekend, samen met je favoriete DJ’s, kippenpootjes te draaien in de Studio van Stadsradio Breda (bij goed weer is de BBQ trouwens buiten)

Here comes the summer!

Grtz,

Team Tim&Ramon

Opbeurende e-post van Tim&Ramon

Zeer gewaardeerde luisteraar,

In deze tijden van aanslagen, oorlog en vrede (en vergeet ook de recessie niet en de vergrijzing en de groeiende maatschappelijke onvrede enzo), is het goed te weten dat er ook nog vastigheden zijn die wél tot vrolijkheid stemmen.

Zo is er iedere week op de lokale zender van Breda het prettig in het gehoor liggende middagmagazine “Tim&Ramon”. Een mentale pleister op de wond. En tevens goed voor de hond (slaat nergens op, maar het rijmt wel).

Komende zaterdag zullen Tim&Ramon weer net zo vrolijk en gezellig als altijd een totale puinhoop van uw zo keurig geplande weekeinde maken. U denkt “wat een mooie dag om in de tuin te werken”, wij draaien alle platen van Savage Garden doorelkaar. U bent druk met de voorbereidingen van moederdag? Wij draaien Mother van Pink Floyd, Christina Aguilera, John Lennon en Tracy Bonham (+ Mama van Genesis en de Spice Girls en de hele laatste plaat van Ronan Keating).

Zo ziet u maar weer: als het echt leuk is op de radio, zijn Tim&Ramon erbij (we werken nog aan echte slogan, sorry)

Dat dus.

Tot zaterdag! Tim&Ramon’s Süpersjooow, iedere zaterdag van 16:00 tot 18:00 op Stadsradio Breda 107.3FM

Met hartelijke groet,

Tim&Ramon

Tim&Ramon Extra

Hé hallo!

Heb je het ook gehoord, afgelopen weekend? Wat een prachtig feest was het weer hè. Tjongejonge wat een TOP radio. Een lekkere combi van vette hits en een ijzersterke presentatie. FYI: de veelbesproken Tim&Ramon AfterBBQ was ook weer erg geslaagd (wat kan de vriendin van Ramon toch lekkere gemarineerde speklapjes maken, jummie!)

Maar er was meer aan de hand afgelopen zaterdag. Zo kon je vanaf 12:00 al langzaam in de Tim&Ramon-mood komen in de show van Mark Bierbooms (Zaterdagmiddag Weekendhits, red.). Jaja, sinds begin april van dit jaar wordt er geëxperimenteerd met een soort van “Complete Zaterdagmiddag Look ’N Feel” op Stadsradio Breda. Zo gebruikt Mark tegenwoordig de fillers en SFX van Tim&Ramon. En draaien Tim&Ramon op hun beurt steeds meer platen uit de categorie “Weekendhit”. Het is een prachtig samenspel van lokaal talent.

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij hier van vindt! Radio 2.0 noemen we dat. Dus laat nu (ja nu, ja nu…) je mening horen! Mail naar de zaterdagmiddagploeg, via timenramon@stadsradiobreda.nl

Zaterdag zal het thema van de show “Stamphard Rocken” zijn. Zet je schrap en tune in: zaterdagmiddag van 16:00 tot 18:00, Tim&Ramon Live op Stadsradio Breda 107.3FM (of check die site: www.timenramon.nl)

LatOrzio!
Team Tim&Ramon

ps. Iemand de Joppiesaus gezien?